Yolanda van Grieken

Ieder mens heeft persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Mijn focus ligt op de kwaliteiten: ik wil de deelnemers aan mijn weerbaarheidstrainingen in hun kracht zetten. Je bent namelijk weerbaar als je weet wat je talenten zijn en die op het juiste moment kunt inzetten. Net zoals het goed is om ook je valkuilen te kennen en die, als het erop aan komt, te kunnen omzeilen. Tijdens de training geef ik mensen op basis van hun eigen input en werkervaring handvatten om hun talenten te gebruiken. Je leert dus precies wat jíj nodig hebt. Daarmee heb je tools in handen die je altijd, ook jaren later, kunt inzetten. Je weet immers nooit wanneer je het nodig hebt! Wat mijn eigen kwaliteiten zijn? Ik ben enthousiast, creatief en open. Mijn grootste talent is buiten de gebaande paden denken, altijd gecombineerd met een vleugje humor. Dat zie je zeker terug in de training, die even dynamisch als uitdagend is. Mijn manier van lesgeven is interactief en praktisch. Zelf heb ik mijn weerbaarheid ontwikkelt in mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige. Ik werkte op gesloten en open afdelingen van zorginstellingen en ben nu coördinerend lid van een ambulant team voor intensieve begeleiding bij cliënten thuis.

Yolanda over haar werkwijze: “Ik leer je te vertrouwen op jezelf en het team.”

“De training is even praktisch als uitdagend. En altijd met een vleugje humor.”

Training: Weerbaar op de werkvloer

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.