Workshop communicatie

Wilt u ter zelfontwikkeling graag een workshop communicatie volgen, zodat u beter kunt handelen in bepaalde situaties op de werkvloer? Dan is een communicatie workshop van BartN Trainingen zeker iets voor u. In onze training leert u hoe u moet omgaan met diverse soorten cliënten en patiënten die u tegenkomt in uw werk. U leert hoe u hen de beste zorg kunt bieden en hoe u hen het beste kunt benaderen. Deze workshop met meerdere medewerkers volgen? Dat kan ook bij BartN Trainingen! Wij maken incompany communicatie workshops op maat, zodat we praktijkvoorbeelden met u kunnen behandelen waar u echt tegenaan loopt en die echt relevant zijn.

Wat u kunt verwachten van de training

Ieder mens is anders en iedereen heeft een persoonlijke voorkeur in omgang en een andere zorgbehoefte. Een communicatietraining kan u en uw collega’s helpen om patiënten of cliënten beter te begrijpen. BartN Trainingen biedt zorgverleners en andere werkenden in de zorg trainingen die u helpen beter uw werk te kunnen doen. We richten ons in de communicatietraining op werken met mensen en we kijken specifiek naar uw organisatie en hoe de dingen er daar aan toe gaan. We geven u handige tips en handvatten om uw handelen te versterken waardoor u met meer zelfvertrouwen uw werk kunt doen. Bent u benieuwd naar het effect van een workshop communicatie op uw dagelijkse werkzaamheden en handelen? Vraag dan gerust naar meer informatie of dien direct een aanvraag voor een communicatie workshop in voor uw organisatie.

Workshop communicatie met unieke insteek

Een communicatietraining bij BartN Trainingen kan op verschillende zaken gericht zijn. Zo kunt u bij ons een weerbaarheidstraining volgen waarin u leert hoe u zelf kalm moet blijven spannende situaties op de werkvloer, maar u kunt ook een communicatie workshop volgen gericht op het leren herkennen van non-verbale communicatie door cliënten met bijvoorbeeld een passiviteitsziekte. Al onze trainingen zijn in de kerngericht om werken met mensen, maar telkens net op een andere manier waardoor de training relevant is voor u en uw werkomgeving.

Wij verzorgen trainingen aan groepen individuen maar eveneens aan groepen medewerkers van zowel kleine als grote organisaties. De bedrijfstrainingen en workshops kunnen wij incompany verzorgen, oftewel bij u op locatie of op een gewenste locatie in de regio. Met de workshop communicatie leert u individueel en samen. BartN Trainingen biedt waardevolle teambuilding waarbij u de onderlinge samenwerking verbetert. Uiteraard zijn onze incompany trainingen geheel op maat gemaakt, waardoor we ook altijd bedrijfsspecifieke doelen kunnen behandelen. U kunt ons vrijblijvend benaderen om een communicatie workshop op te zetten, geheel gericht op uw werk.

Een workshop communicatie boeken

Heeft u interesse in een workshop communicatie op maat van BartN Trainingen? Laat het ons dan even weten door contact met ons op te nemen. U kunt ons direct bellen, maar u mag ook het contactformulier op de website invullen. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.