Incompany training volgen?

Wilt u met collega’s een training gericht op communicatie volgen? BartN Trainingen biedt verschillende trainingen aan die u en uw collega’s kunnen helpen om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Binnen onze trainingen leert u samen met collega’s, wat de onderlinge samenwerking ten goede doet, evenals samen aandacht besteden aan bedrijfsspecifieke doelen.Een incompany training volgen bespaart reistijd en kosten wanneer u gelijk met een groep medewerkers dezelfde training volgt. Zowel kleine als grote organisaties kunnen bij ons een in company training

Ons Trainingsaanbod

Afhankelijk van uw branche en organisatie kunt u bij BartN Trainingen terecht voor diverse trainingen die handvatten en methoden bieden om de communicatie met cliënten of onderling te verbeteren. Wij bieden de volgende trainingen aan:

  • Training PDL
  • Muziek Ont-Zorgt
  • Weerbaar op de werkvloer
  • Weg en Wijs Training
  • Plezier in het werk
  • Training Ont-Moeten
  • Diversiteit in Culturen
  • Omgaan met complex gedrag
  • Feedback geven en ontvangen
  • Een ander soort training geheel op maat

Trainingen op maat

Voor al onze trainingen hanteren wij een eigen leermethode. Wij geloven niet in standaardvragen en dus ook niet in standaardtrainingen. Wanneer u een in company training wilt volgen van een expert van BartN Trainingen dan hoeft u geen standaard training te verwachten. Wij zorgen ervoor dat elke training afgestemd is op de groep die de training volgt. Bij een aanvraag voor een incompany training of workshop komen wij dan ook eerst bij u op bezoek om samen met u uw specifieke trainingsvraag te bepalen. Samen komen we dan tot een trainingsdoel en de rode draad van de training, waarna wij een trainingsvoorstel op papier zetten, inclusief offerte. Vervolgens maken we een analyse van de werkomgeving, de faciliteiten en de medewerkers om de training echt zo goed mogelijk bij jullie praktijk te laten aansluiten.

Na goedkeuring van de offerte bepalen we in overleg overzichtelijke leerdoelen voor de training of workshop. We stellen unieke cursusmateriaal samen op basis van uw behoeftes. Vervolgens verzorgen we de training of workshop in huis of op een inspirerende, externe locatie. Na de training maken we een afspraak om de effecten te evalueren en te zien of de leerdoelen zijn behaald. Tot slot bekijken we wat wij in de borging nog voor u kunnen betekenen.

Incompany Training aanvragen

Wilt u graag een incompany training aanvragen bij ons? Dan kunt u het beste even direct bellen. Natuurlijk mag u ook ons contactformulier invullen wanneer u duidelijk een aantal vragen op een rij beantwoord wilt hebben. Direct een in company training aanvragen kan via het formulier op de website. Uiteraard zullen wij vervolgens eerst contact met u opnemen om de verdere invulling van de training samen te bepalen. Wij helpen u graag om uw organisatie te ontwikkelen middels een op communicatie gerichte incompany training. Indien gewenst kan de training of workshop ook op een inspirerende, externe locatie bij u in de buurt plaatsvinden. U hoeft het maar aan te geven en wij regelen het voor u.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.