Bedrijfstrainingen

Wilt u investeren in de kwaliteiten en competenties van uw medewerkers? U kunt met uw team werken aan persoonlijke ontwikkeling in bedrijfstrainingen. Wilt u dat uw medewerkers hun werk in de zorgverlening nog beter kunnen uitvoeren op het gebied van service en omgang met cliënten en patiënten? Dan bent u bij BartN Trainingen aan het juiste adres. Wij zetten geheel op maat gemaakte trainingen voor bedrijven op die gericht zijn op communicatie en werken met mensen. Bedrijfstrainingen zijn zeer effectief, want samen leren met collega’s verbetert de onderlinge samenwerking en garandeert het trainen van bedrijfsspecifieke doelen.Bovendien kan het reistijd en kosten besparen wanneer wij de training incompany (intern) komen verzorgen.

Bewust investeren in medewerkers

Onze trainers werkten (en werken) jarenlang in de zorg, in diverse branches en op verschillende niveaus. Wij weten dus hoe het is om te werken met mensen. We weten ook hoe het is om trainingen te ontvangen, aan te vragen of te geven. Op de werkvloer zagen we welke methodes effect hebben, en welke niet. Zo weten we ook dat standaardmodules vaak niet werken, net als overambitieuze leerdoelen, omdat deze vooral demotiveren, terwijl het succes van bereikbare leerdoelen juist aanzet tot meer. Tijdens onze incompany bedrijfstrainingen kunnen we de bedrijfsspecifieke doelen behandelen.

Mogelijkheden in trainingen voor bedrijven

Afhankelijk van uw branche en organisatie kunt u bij BartN Trainingen terecht voor diverse trainingen die handvatten en methoden bieden om de communicatie met cliënten of onderling met collega’s te verbeteren. Wij bieden de volgende trainingen aan die we vervolgens voor u op maat kunnen maken als we bij u een incompany bedrijfstraining komen verzorgen.

  • Training PDL
  • Training Muziek Ont-Zorgt
  • Training Weerbaar op de werkvloer
  • Weg en Wijs Training
  • Training Ont-Moeten
  • Plezier in het werk
  • Diversiteit in Culturen
  • Omgaan met complex gedrag
  • Feedback geven en ontvangen
  • Een ander soort training geheel op maat

Nazorg

Wij zorgen ervoor dat elke training afgestemd is op de groep die de training volgt. Bij een aanvraag voor een incompany training of workshop komen wijdan ook eerst bij u op bezoek om samen met u uw specifieke trainingsvraag te bepalen. Na goedkeuring van de offerte bepalen we in overleg overzichtelijke leerdoelen voor de training of workshop. We stellen unieke cursusmateriaal samen op basis van uw behoeftes. Vervolgens verzorgen we de training of workshop in huis of op een inspirerende, externe locatie. Na de training maken we een afspraak om de effecten te evalueren en te zien of de leerdoelen zijn behaald. Tot slot bekijken we wat wij in de borging nog voor u kunnen betekenen.

Inschrijven voor een van onze bedrijfstrainingen?

Wilt u zich met een groep medewerkers opgeven voor één van onze bedrijfstrainingen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons het beste direct bellen, dan kunnen we uw eventuele vragen ook direct beantwoorden en u een goed idee geven van de mogelijke insteken van de op maat gemaakte training voor uw organisatie. U mag ook het contactformulier op onze website invullen en u direct inschrijven voor een bedrijfstraining om een afspraak maken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.